Top 40 legújabb link > Vegetáriánus - wyw.hu

Tartalom:

vegetarianus.wyw.hu

Menta Bioshop webáruház
Menta Bioshop webáruház
http://www.mentabioshop.hu

A Menta Bioshop biowebáruház nagy választékban kínál termékeket amelyek segítenek a helyes táplálkozásban, ezáltal az egészségünk megtartátásában, megerősítésében. Mivel az leszel, amit eszel fontos, hogy minőségi táplálékokat vegyünk magunkhoz.

www.mentabioshop.hu
Bioharmony - Vegetáriánus és diétás termékek
Bioharmony - Vegetáriánus és diétás termékek
http://bioharmony.hu/vegetarianus-termekek

Vegetáriánus termékek széles választéka, Húshelyettesítők, mártások és pástétomok. Fogyókúra vagy diéta, nálunk mindenre talál terméket. Szuper táplálékok, házhoz szállítás az ország egész területére vagy személyes átvétel.

bioharmony.hu
Vital Market - Az életmód Webáuház
Vital Market - Az életmód Webáuház
http://www.vitalmarket.hu/

Vitál Market - Az életmód webáruház! Ahol megtalál minden terméket, ami az egészséges életmóddal kapcsolatos, a vitaminoktól kezdve az élelmiszereken keresztül a tisztálkodó szerekig! Gyors, pontos kiszolgálás! Többféle fizetési és szállítási lehetőség mellett személyes átvételi lehetőséggel is állunk az Ön rendelkezésére!

www.vitalmarket.hu
400tea.net - Teabolt a neten
400tea.net - Teabolt a neten
http://www.400tea.net

Oldalunkon közel 400 teakülönlegességet talál a világ minden tájáról. Azoknak a teakedvelőknek ajánljuk az oldalt, akik szeretnek komoly választékból, kiemelkedően magas minőségű termékeket fogyasztani.

www.400tea.net
Café Rosé & Természet Áldása Webáruház
Café Rosé & Természet Áldása Webáruház
http://www.gs-plaza.hu/shop-cafe-rose-termeszet-aldasa.html

100%-os gyümölcslevek, biokávék, biomagok és pelyhek online vásárlási lehetősége a GS Pláza online plázában. Café Rosé & Természet Áldása Webáruház termékei elérhetőek a plázában és minden termék aloldaláról közvetlenül elérhető a webáruház Facebook Áruháza, ahol a termékek kedvezményesen is megvásárolhatóak.

www.gs-plaza.hu
Bio és paleolit táplálkozás
Bio és paleolit táplálkozás
http://www.bioespaleo.hu

Oldalunkon bio és paleo és natúr termékeket találhat. Segítséget szeretnénk nyújtani a diétájához, ebben segít a paleo táplálkozás, amely alapján őseink táplálkoztak és amely segít a civilizációs betegségek megelőzésében. Ráadásul az étrend betartásával egészséges úton megszabadulhatunk a túlsúlyunktól és nem kell a diétákat kísérő jojó-effektustól sem tartanunk!

www.bioespaleo.hu
Nyers Konyha
Nyers Konyha
http://nyerskonyha.blogspot.hu/

Nyers Konyha - Sütő Mónika blogja a nyers táplálkozásról. Tiszta elme és tiszta test. Élő, nyers ételek receptek.

nyerskonyha.blogspot.hu
Nyers receptek
Nyers receptek
http://vegetarianusreceptek.hu/recept/nyers

Vegetáriánus receptek, ezen is belül: nyers receptek.

vegetarianusreceptek.hu
Gyümölcspüré kehely
Gyümölcspüré kehely
http://www.fittnok.hu/tag/gyumolcsos-nyers-vegan-recept

Gyümölcspüré kehely – isteni finom, élő finomság A reggeli gyümölcspüré annyira finom volt, hogy továbbgondoltam, és rétegesre készítettem, már előre, uzsonnára.

www.fittnok.hu
Nyers vegán rakott kel
Nyers vegán rakott kel
http://hamihami.hu/tagok/Szaffina/receptek/Nyers_vegan_Rakott_kel

Nyers vegán rakott kel, nyers élő rizs, élő nyers lecsó recept.

hamihami.hu
www.nyersetel.hu
www.nyersetel.hu
http://www.nyersetel.hu/

Ezeken az oldalakon a testi-lelki egészségről olvashatsz, és remélem, hogy szereted magadat annyira, hogy nem csupán elolvasod ezeket az oldalakat, hanem saját kezedbe is veszed "egész-séged" alakítását. Ha élni szeretnél, fogyassz élő ételt, mely ugyanolyan élő sejtekből áll, mint Te magad. A halott ételek (sütött, főzött, tartósított, feldolgozott -finomított, pasztőrizált, stb., sugárkezelt, hidrogenizált) felgyorsítják az öregedés folyamatát, végsősoron pedig felgyorsítják a halálhoz vezető folyamatokat a szervezetedben.

www.nyersetel.hu
Bolyky Konyha
Bolyky Konyha
http://bolykynyerskonyha.blogspot.hu/

A blog az élő ételekről, elkészítésükről és termesztésükről szól, a gyógynövények megismeréséről és beépítésükről a mindennapjainkba, a természet közeli gondolkozásról, a Földanya szeretetéről, az önfenntartás irányába való törekvésről..

bolykynyerskonyha.blogspot.hu
Nyers ételek Erikától
Nyers ételek Erikától
http://nyersetelekerikatol.blogspot.hu/

A blogban található étel receptekben soha nincs tej, cukor, liszt, tojás, állati fehérje, káros anyagok, ízfokozók, állományjavítók, ételszínezékek,nem hőkezeltek, maximum 41 fokon aszalógépben készülnek, lehetőség szerint vegyszermentes, bio élelmiszerekből.

nyersetelekerikatol.blogspot.hu
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
http://www.nyersetelakademia.hu/webaruhaz/index.php?page=shop.product_detail ...

A hőkezeletlen, magas energiájú zöldségek és gyümölcsök olyan "energiabombát" jelentenek szervezetünk számára, amely biztosítja egész napi aktivitásunkat.

www.nyersetelakademia.hu
Nyersétel Akadémia
Nyersétel Akadémia
http://www.nyersetelakademia.hu/

Próbáld ki az egészség ízét! Légy újra energikus és friss az élő ételekkel! Nálunk mindent egy helyen megtalálsz, ami a nyers étkezéshez szükséges. Információk, oktatás, találkozók, alapanyagok, aszalványok, eszközök!

www.nyersetelakademia.hu
Gitta nyersétel blogja
Gitta nyersétel blogja
http://gittarawfood.blogspot.hu/

Változatos, és ínycsiklandozóan finom ételek csak növényekből, sütés, főzés nélkül!

gittarawfood.blogspot.hu
Vegetáriánus kismamák, gyermekek
Vegetáriánus kismamák, gyermekek
http://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg_orvos-valaszol/2278/

Sok szülész és gyermekorvos javasolja a várandós nőknek, hogy ideiglenesen hagyjon fel a húsmentes étkezéssel. Ennek egyszerű oka az, hogy az állati eredetű fehérje elengedhetetlen a magzat helyes fejlődése szempontjából. Bár felnőtt korban akár kifejezetten egészséges is lehet a teljes vagy időszakos húsmentes étkezés, a várandós nőknél, illetve gyermekeknél nem javasolt.

www.csaladinet.hu
lakto-vegetáriánus táplálkozás
lakto-vegetáriánus táplálkozás
http://108.hu/vegetarianus-gyerekek

Az Amerikai Táplálkozástudományi Társaság és a Kanadai Dietetikusok 2003-ban közös hivatalos állásfoglalást tettek közzé szakmai folyóiratban a lakto-vegetáriánus táplálkozásról, és kijelenti, hogy a jól tervezett laktovegetáriánus táplálkozás egészséges, megfelelő tápértékű bármely életszakaszban, ideértve a terhességet, a szoptatást és a gyermekkort is. Kielégíti a csecsemők, gyermekek és serdülők tápanyagszükségletét és segíti a normális fejlődésüket, valamint előmozdítja az egész életre szóló egészséges táplálkozási szokások megalapozását.

108.hu
Vegetáriánus anya, és gyermek
Vegetáriánus anya, és gyermek
http://www.ritakonyhaja.hu/baba-mama-menu/kismama-menu/2027-vegetarianus-any ...

Különleges helyzet áll fel azonban, ha a szülők, vagy az anya vegetáriánus, és gyermekét is így szeretné nevelni. A szülők felelőssége nagy. Vegyük sorra tehát a vegetáriánus, és a táplálkozástudományi álláspontokat.

www.ritakonyhaja.hu
Teljesen elhagyhatjuk a húst?
Teljesen elhagyhatjuk a húst?
http://www.nlcafe.hu/csalad/20070413/vegetarianus_gyerekek/

Figyelembe kell vennünk, hogy gyermekeink szervezetének másfajta igényei vannak, mint a miénknek. Sokkal nagyobb az energiaszükségletük, sokkal több kalciumra, D- és C-vitaminra van szükségük. A legfontosabb számukra a változatos étrend. Gyermekkorban nem ajánlatos a szigorú vegetáriánus táplálkozás, ne hagyjuk el teljesen az állati eredetű élelmiszereket!

www.nlcafe.hu
hatása a csontfejlődésre
hatása a csontfejlődésre
http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogyokura/1403/a-vegetarianizmus-art-a-csontfe ...

Sajnos néhány szigorú vegetáriánus diétán élő szülő úgy gondolja, hogy jót tesz a gyermekének azzal, ha húsmentes, alacsony energiatartalmú étrendet biztosít számára. A negatív hatások közül az egyik legszembetűnőbb a csontállomány szerkezetének megváltozása. Felgyorsul a csontszövet állományának lebomlása, már fiatal korban csontritkulás alakul ki.

www.webbeteg.hu
étrend gyerekeknek
étrend gyerekeknek
http://babafalva.hu/vegetarianus-etrend-gyerekeknek-5-tipp-szuloknek/

A gyermekek számára csak a szakszerűen összeállított és felügyelt szemi-vegetáriánus, lakto-vegetáriánus étrend alkalmazása javasolt.

babafalva.hu
Vegagyerek
Vegagyerek
http://www.vegagyerek.hu/

Egy kétgyermekes vegán anyuka blogja, ahol sok információt, receptet találhatunk és beépíthetünk a vegetáriánus gyerekek táplálkozásába.

www.vegagyerek.hu
Feng Shui kör
Feng Shui kör
http://www.fengshuihungary.hu/

A tradicionális Feng Shui elkötelezett hívek köre.

www.fengshuihungary.hu
Feng Shui Centrum
Feng Shui Centrum
http://www.fengshui.hu/

Feng Shui Centrum és webáruház. Budapest, XII. ker. Tamási Áron u. 37.

www.fengshui.hu
Jógakonyha
Jógakonyha
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20100910/vezess_te_is_jogakonyhat_5_egyszeru_ve ...

A jógatáplálkozás többnyire lakto-vegetáriánus, gabonákból, hüvelyesekből, gyümölcsökből, zöldségekből, diófélékből és magvakból, valamint tejtermékekből áll.

www.nlcafe.hu
AUM Jóga Magazin
AUM Jóga Magazin
http://aum.hu/

AUM Jóga Magazin - Tartalmas olvasnivalók, cikkek, írások jógázóknak, érdeklődőknek.

aum.hu
Sivananda Jógaközösség
Sivananda Jógaközösség
http://www.sivananda.hu/joga-spiritualis-irasok/a-vegatarianizmus

Sivananda Jógaközösségi portál. Az ősi indiai neves bölcse, Uddalaka így tanította fiát Svetaketu-t: „Az étel elfogyasztását követően három részre válik. Legnagyobb része kiürül, egy közepes mennyiség gyarapítja a testet, a legkisebb pedig az elmét. Mint amikor tejfölt köpülünk, annak csak egész kis hányada alakul át vajjá, úgy az ételünknek is csak kicsiny, de legfinomabb része az, ami az elmét építi.”

www.sivananda.hu
3 napos vega diéta
3 napos vega diéta
http://www.fogyokura.com/3-napos-vega-dieta

Bőven elegendő lehet, ha havonta 3, teljesen vega napot tart. Már ennyivel is rengeteget tehet az egészségéért. A három vegetáriánus nap segítségével csökkentheti a zsír bevitelét a szervezetbe, egyensúlyba hozhatja vércukorszintjét, normalizálhatja a koleszterinszintjét, ezen felül energiája is több lesz.

www.fogyokura.com
Az 5 legjobb fogyókúra
Az 5 legjobb fogyókúra
http://www.femina.hu/fogyokura/5legjobbfogyi

Az alábbi összeállításban azokról a diétákról olvashatsz, amelyek a legegyszerűbben követhetőek, nem kell hozzájuk semmi más, csak egy egész pici odafigyelés, és ezzel együtt a leghatékonyabbak! Találsz 5, 7, vagy akár 12 napos diétát is köztük, ahogy tetszik! Válogass kedvedre!

www.femina.hu
Fogyókúra vegetáriánus étrenddel
Fogyókúra vegetáriánus étrenddel
http://www.netambulancia.hu/eletmod/fogyas/fogyokura+vegetarianus+etrenddel+ ...

Kétségtelen tény, hogy a jól összeállított vegetáriánus diéta segíthet az ideális testsúly elérésében és fenntartásában, mivel a normál étrendhez viszonyítva sokkal kevesebb zsírt tartalmaz. A növényi táplálkozás több szervünkre is jótékony hatással van.

www.netambulancia.hu
Fogyókúra bio vega módra
Fogyókúra bio vega módra
http://www.biochef.hu/index.php?content=135

Nem is olyan rég megismertünk egy diétát, ami akár életvitelszerűen is folytatható, nem öngyötrő, nem okoz hiánytüneteket, nem kaparja az ember a falat éhségében. Hihetetlennek tűnik? Pedig nem az. Teszteltük, bevált.

www.biochef.hu
Vegetáriánus diéta gyermekek számára
Vegetáriánus diéta gyermekek számára
http://www.pampers.hu/hu_HU/parenting-articles/veget%C3%A1ri%C3%A1nus-%C3%A9 ...

Ha egy család vegetáriánus étrend szerint étkezik, az a gyermekek számára is teljes mértékben megfelelo kell, hogy legyen. Mivel a gyermekek megfelelo fejlodésének biztosítása létfontosságú, szükséges súlyuk és magasságuk rendszeres mérése annak megállapításához, hogy minden rendben van-e. A gyermekek számára szükséges a tehéntej, vagy valamilyen szójaalapú tejpótló, ez növeli a megfelelo növekedés és fejlodés esélyét.

www.pampers.hu
Rademacher-kúra
Rademacher-kúra
http://www.femina.hu/fogyokura/rademacher_kura

A Rademacher-kúra egyike a szakértők és a fogyókúrázók által is legjobbnak tartott diétáknak. A rostban gazdag táplálkozás, a csökkentett kalória-bevitel és a vegetáriánus étrend előnyeire alapozó Rademacher-kúra nem csak arra jó, hogy megszabadulj felesleges kilóidtól, de segítségével méregtelenítheted szervezeted.

www.femina.hu
-2 kiló azonnal vega diétával
-2 kiló azonnal vega diétával
http://www.nlcafe.hu/nlegeszseg/20100220/minusz_2_kilo_azonnal_-_vega_dietaval/

Mondj búcsút a zsíros húsoknak, és célod érdekében használd fel a zöldségekben található fehérjéket. Így nemcsak az egészségeddel és az anyagcseréddel teszel jót, hanem két hét múlva már be is szerezheted az egy mérettel kisebb ruhákat.

www.nlcafe.hu
vegadieta.hu
vegadieta.hu
http://www.vegadieta.hu/

Vegetáriánus diéta, étrend, edzésterv. Személyre szabott étrend és edzésterv kialakítása érdekében keressen bennünket.

www.vegadieta.hu
Teaünnep
Teaünnep
http://teaunnep.hu/

Teaünnep, ahol a teázási kultúra életstílussá válik. Teafajták, fórumok, tea receptek, teakészítési tanácsok...

teaunnep.hu
A zöld tea gyógyhatásai
A zöld tea gyógyhatásai
http://terebess.hu/tea/aleios.html

A teát régen kizárólag gyógynövényként, mint a szellemi erő fokozójaként alkalmazták. A gyógyító tulajdonságokat talán a legprimitívebb, de a növényben lévő energia hasznosítására legtisztább gyakorlatával - főzet/forrázat készítésével érték el. Ezt az eredeti természetes formát semmi más elkészítési mód nem pótolja. A kínai és japán szakrális ceremóniák előírásai (megfelelő minőségű teát, meghatározott edényben, eljárással stb. lehetett készíteni) ill. részletei még ma is megtalálhatók a tradicionális teaceremóniáknál. A tea koncentráció készséget növelő, álmosságot elűző hatását a kolostori életben, a meditációs gyakorlatok során jól alkalmazhatták.

terebess.hu
Gyógynövények
Gyógynövények
http://www.vegetarianus.hu/irasok/gyogynovenyek/index.html

Gyógynövények ismertetése - www.vegetarianus.hu - Bazsalikom, cickafark, kamilla, édeskömény, levendula, koriander...

www.vegetarianus.hu
Megjelenése a vallásokban
Megjelenése a vallásokban
http://www.lettudatos.com/vegetarianizmus-a-vallasokban.html

Jézus az Esszénus béke evangéliumában azt mondja, hogy minden élet Istentől ered és amit Isten adott, azt az ember nem veheti el. Széles körben ismert, hogy Jézus, s a tizenkét apostol mind vegetáriánusok voltak és Jézus korai követői (az ebioniták) is mind azok voltak.

www.lettudatos.com
Oldal leírása
vegetarianus.wyw.hu: Vegetáriánus katalógus: Ételed az életed. A vegetáriánus életmód és szemlélet egyre népszerűbb, melynek követői teljesen mellőzik a hús fogyasztását. A vegetarianizmusnak több irányzata létezik, melyeket a növényi ételek mellett fogyasztott egyéb állati eredetű élelmiszerek alapján különböztethetünk meg. Oldalunkon összegyűjtöttük a témával kapcsolatos oldalakat: Vegetáriánus, vegán életmód és táplálkozás, receptek, boltok, ételrendelés, éttermek, valamint vegetáriánus fogyókúrák, diéták.
Gyűjteményünkben 202 válogatott vegetáriánus, vegetarianizmus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 202 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 2471