Vegetáriánus táplálkozás > Vegetáriánus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vegetáriánus táplálkozás > 11 weboldal. Kategória leírása: Vegetáriánus táplálkozással kapcsolatos oldalak.
Szponzorált linkek
Vegetáriánus táplálkozás
http://terebess.hu/keletkultinfo/lexikon/vega.html

Vallási, filozófiai és ökológiai szempontokon túl egészségügyi megfontolásból is egyre több követője van a vegetáriánus táplálkozásnak. A szó a latin vegetabilis = növényi szóból ered. Ennek a táplálkozási formának - helyesebben életmódnak - több irányzata van, melyeket a reform- vagy natúr táplálkozás foglal magában.

Vegetáriánus táplálkozás
Körültekintően, tudatosan
http://tudatosvasarlo.hu/cikk/erre-figyeljunk-vegetarianus-etrend-kialakitasakor

A körültekintés és a tudatosság a vegetáriánus táplálkozásban is fontos, mivel a rosszul összeállított vegetáriánus étrend kimondottan káros is lehet a szervezet számára.

Körültekintően, tudatosan
Tojás vegetáriánus helyettesítése
http://www.vegetarianus.info/vegetarianus_taplalkozas/tojashelyettesites.html

Ezzel az összeállítással a kezdő vegetáriánusoknak szeretnénk segíteni. Főleg könnyen hozzáférhető nyersanyagokból otthon megvalósítható ötleteket szeretnénk adni.

Tojás vegetáriánus helyettesítése
A vegetáriánus étrend hatásai
http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/taplalkozas/445/vegaetrend

Ha vegetáriánus vagy, vagy éppen azzá készülsz válni, a kiegyensúlyozott táplálkozásra nagy hangsúlyt kell fektetned. Noha a vegatariánizmusnak sok pozitív hatása van, kamaszoknak nem ajánlott a szigorú vegetáriánus étrend, mivel ebben az életkorban különösen sok proteinre és kalciumra van szükséged.

A vegetáriánus étrend hatásai
Dió szerepe a vegetáriánizmusban
http://www.dioskonyv.byethost3.com/24-01/1.htm#

A vegetáriánizmus és benne a diófogyasztás nem az indiai szattvikusok privilégiuma.

Dió szerepe a vegetáriánizmusban
A vegetáriánusok kedvence a szója!
http://viragcenter.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=412:a-veg ...

A reform étkezés sava-borsa ma kétség kívül a szója.

A vegetáriánusok kedvence a szója!
Lúgos víz, az élet vize!
http://www.vitalland.hu/ionizalt-lugos-viz

Akkor egészséges a táplálkozásunk, ha ételeink 80%-át lúgosító ételek és italok teszik ki.

Lúgos víz, az élet vize!
Vegetarianizmus, vegetárius étrendek
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0626/448799/vegetarianizmus_1.htm

A klasszikus vegetarianizmus - függetlenül attól, ki melyik irányzatot követi - nemcsak étrendi változtatásokat jelent, hanem speciális életmódot, életfilozófiát is. Vegán (szigorú vegetáriánusok), Lakto vegetáriánusok, Ovo vegetáriánusok, Ovo-lakto vegetáriánusok és Szemivegetariánusok. A vegetáriánus étrendek előnyei és hátrányai.

Vegetarianizmus, vegetárius étrendek
Tovább él aki fűbe harap?
http://www.vital.hu/themes/health/nknow1.htm

Tisztában kell lenni azzal, hogy a növényi eredetű táplálékok is tartalmazhatnak mérgező anyagokat...A világszerte hódító vegetáriánus életforma előnyei és hátrányai...

Tovább él aki fűbe harap?
Vegetáriánus étrend
http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120214-vegetarianus-etrend-valoban-e ...

A kiegyensúlyozott és végiggondolt vegetáriánus étrend elvileg tartalmaz minden fontos tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot, amire a szervezetnek napról napra szüksége van az optimális működéshez. Ha azonban valamit nem kap meg a test, ami jár neki, hiánybetegségek léphetnek fel - a húsfogyasztók előszeretettel hozzák fel ez utóbbit érvként a vegetáriánus étrenddel szemben. Köztudott, hogy a vegetáriánusok ritkábban küzdenek túlsúllyal, magas vérnyomással, cukorbetegséggel és más, a civilizáció átkaként emlegetett betegséggel, továbbá a vegák körében ritkábban fordul elő agyvérzés, szívroham, sőt, számukra kisebb a rizikó a rák egyes fajtáinak kialakulására is.

Vegetáriánus étrend
Húsmentes étrend
http://www.wellnesscafe.hu/dieta/2009/a_leghasznosabb_tanacsok_husmentes_etr ...

Az utóbbi években kimondottan divat lett a húsmentes táplálkozás. Vannak, akik állatszeretetből, mások egészségügyi okokból vagy vallási megfontolásból mondanak le az állati fehérjék fogyasztásáról. Ha te is fontolgatod ezt a fajta életmódváltást, összeállításunk segítségedre lehet az első lépéseknél.

Húsmentes étrend
Hirdetések
Oldal leírása
vegetarianus.wyw.hu: Vegetáriánus katalógus: Ételed az életed. A vegetáriánus életmód és szemlélet egyre népszerűbb, melynek követői teljesen mellőzik a hús fogyasztását. A vegetarianizmusnak több irányzata létezik, melyeket a növényi ételek mellett fogyasztott egyéb állati eredetű élelmiszerek alapján különböztethetünk meg. Oldalunkon összegyűjtöttük a témával kapcsolatos oldalakat: Vegetáriánus, vegán életmód és táplálkozás, receptek, boltok, ételrendelés, éttermek, valamint vegetáriánus fogyókúrák, diéták.
Gyűjteményünkben 202 válogatott vegetáriánus, vegetarianizmus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 202 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 2485